Beoordelingen van Sakura Waalwijk

Recente recensies

5.0
Jaspet
24 juli 2021
Klerx
19 juli 2021

We kregen een ander product, of eigenlijk meer dan besteld, maar het was erg lekker!

Patrick van de Wiel
8 juli 2021

Was weer super en snel bezorgd 👍🏻

Emma
8 juli 2021

Heel erg veel maki, beetje jammer.

LKuijper
7 juli 2021

TOP!! Goede sushi ! Lekker vers en super klantvriendelijk.. goede kwaliteit nr 1 in thuisbezorgen voor mij .

Jessica
4 juli 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N W
3 juli 2021

De lekkerste sushi van Waalwijk. Alles vers en heerlijk van smaak. Aardige en nette bezorger en het eten komt op het afgesproken tijdstip. Dikke aanrader!

R.
2 juli 2021
Natascha
30 juni 2021

Handige site voor bestellen. Ze zijn snel en vriendelijk. Eten komt ook warm aan. Hele fijne plaats om sushi te bestellen.

Janssen
27 juni 2021
Tamara
26 juni 2021

Heerlijk en vrolijke bezorger

Nathalie
26 juni 2021
Jose Hubeek
20 juni 2021

Sushi is droog als je geen sojasaus lust en er geen sushimayonaise op zit.

Van Engelen
20 juni 2021

Moest bellen en men kwam een half uur te laat. Daarnaast klopte onze bestelling ook niet met hetgeen wat we besteld hadden. Erg jammer.

Liesz
19 juni 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Anna
19 juni 2021

Als altijd -op tijd bezorgd & heel lekker sushi ! Vers en smakelijk! Als vaste klant krijg ik misschien ooit korting! 😁😁😁

Adelina
18 juni 2021
Sander
17 juni 2021

Was weer voortreffelijk De dragonroll is super. Snelle levering

Patrick van de Wiel
10 juni 2021

Was weer super lekker 🤤 Ook de maand keuze is een leuke optie om meer te bestellen 😋😋

Janet van Diepen
10 juni 2021

heerlijk gegeten zoals altijd top ;)

Harold
6 juni 2021

Het was weer heerlijk, mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
5 juni 2021

10/10 :-)

Sandra Rullens
28 mei 2021

Shushi is prima jammer vond ik dat de sushi met gefrituurde grote garnaal erin deze nog warm was. dit is niet lekker .

Tamara
27 mei 2021

Heerlijk

Karin
27 mei 2021

Heerlijk gegeten. Perfecte hoeveelheid in de familie schaal voor 2volwassene + 1tiener

Vdk
27 mei 2021

Lekker alleen de zgn gebakken tonijn bowl was uit blik ....?! Tonijnsalade dus en niet vers gebakken tonijn

Lydia
25 mei 2021

Het was heerlijk. En het werd stipt op tijd bezorgt. Super

Adelina
21 mei 2021

Perfect like always! Thank you!

Jennifer
21 mei 2021

De sushi was super . De bezorger vriendelijk En de bezorgtijd accuraat. Al met al ... we gaan zeker vaker bestellen.

Janssen
20 mei 2021

Altijd super lekker en de beste service!

John Bekers
15 mei 2021

Keurig op tijd! Uitstekend verzorgt, heerlijk ! Voor herhaling vatbaar.

Sterre
15 mei 2021

Het warme was koud toen het aankwam en de rest was wel lekker

Cathelijne
15 mei 2021

Heerlijke sushi. Veel keuze. Netjes op tijd bezorgd.

--
11 mei 2021
Patrycja Ce
10 mei 2021

Late 20 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques
10 mei 2021

Duurde erg lang bijna 2,5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor Geenen
10 mei 2021

het was weer super, fijn om zo moederdag te kunnen vieren... met dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neeltje
9 mei 2021

Salmon lovers blijft onze favoriete sushi box, verse zalm, heerlijke rijst, gewoon perfect. Gyoza is super lekker en ook de wakame salade!!!

Brons
5 mei 2021

Erg lekker!!! Wordt gemaakt waar je bij staat!

Romy
5 mei 2021

Beste sushi van Waalwijk

Diepens
5 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Willemijn van Genugten
2 mei 2021

Wij bestellen zeer regelmatig bij Sakura, en het eten is altijd van even goede kwaliteit. Gisteren hebben we een keer iets anders besteld dan normaal: de surprise box, met als vraag erbij of het niet voornamelijk vegetarisch zou kunnen zijn , en ook niet voornamelijk hosomaki hapjes, omdat dat de enige hapjes zijn die we minder graag eten. Ik werd gebeld door een erg aardige medewerker: Samantha. Zij gaf aan dat er 16 hosomaki in de box zitten, en dat ze die kon vervangen voor 8 grote hapjes. 16 hosomaki vinden wij niet erg, dus afgesproken dat er niets vervangen hoefde te worden. Bij ontvangst bleek dat 44 van de 60 hapjes hosomaki waren, dus ruwweg 75% van de inhoud, ipv slechts 16 stuks. Toen ik Sakura belde, kreeg ik een begripvolle Samantha aan de lijn. Zij gaf haar bazin aan de lijn, die onmiddellijk begon te schreeuwen tegen mij. Dat is natuurlijk absurd, aangezien ik gewoon een betalende en vaste klant ben. Zij was niet voor rede vatbaar en zocht niet mee naar een oplossing;

Anna
1 mei 2021

Het beste sushi!!!Snelle bezorgen.

Paquay
30 april 2021

Wederom top, warm en koud netjes in twee aparte tasjes, warme hapjes zijn ook écht warm, én stipt op tijd.

Marion Oerlemans
30 april 2021
Floor Geenen
28 april 2021

het was super, zeker voor herhaling vatbaar. dank voor de zorgzaamheid

Patty
27 april 2021

Heerlijke sushi, snacks ook krokant en goed warm nog bij aankomst.

Klaudia
26 april 2021
jan
19 april 2021

Zeer goede kwaliteit en een goede service.. Op naar de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ozcan
18 april 2021
Corrie
17 april 2021

Heerlijk gegeten en bezorging zoals afgesproken

Marc
13 april 2021

Normaal is het eten altijd perfect. Helaas waren er nu gerechten bij die koud waren. Hopelijk is dit eenmalig geweest.

Elke
11 april 2021
Patty
11 april 2021

Heerlijke sushi en snacks! Alleen jammer dat de warme snacks al bijna helemaal waren afgekoeld. In een andere verpakking, zou het wel warm zijn gebleven.

Diepens
10 april 2021

Heerlijk eten. Was weer lekker, zoals tijd.

Belle rose
10 april 2021

Heerlijke verse goede sushi !super aardig, 👍🏼 Service

van Meel
8 april 2021

Heeeeeerlijke sushi en geleverd op de aangegeven tijd.

Lyuba
6 april 2021

Heerlijk zo als altijd. Kreeg een email dat ik een uur moest wachten maar mijn bestelling was er al binnen 20 minuten. Altijd goede service en kwaliteit. Bedankt Sakura ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. V
4 april 2021
Sander
4 april 2021

Superlekker en precies op tijd

Hetty
4 april 2021

Wij hebben wederom genoten van de heerlijke sushi. Zag er weer goed verzorgd uit. Netjes op tijd bezorgd! Helemaal 👍🏼

John
3 april 2021

Erg genoten en prima op tijd!

Corrie
2 april 2021

Bezorging was precies op tijd👍 En het eten was heerlijk

Tamara
1 april 2021

Heerlijk gegeten! De sushi is echt goed. Niet teveel rijst en goed op smaak.

Kuijper
31 maart 2021

Top!!!

Roy
29 maart 2021

Heerlijke sushi, wel wat aan de late kant maar niet overdreven laat

N Ernst
27 maart 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Anna
27 maart 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Maar we wachtten bijna een uur langer. De vooraankondiging op de website over het niet aannemen van bestellingen omdat er te veel al besteld is, was een goed idee. Trouwens, ik raad Sakura zoals altijd aan !!!

Hellie
26 maart 2021

Was weer heerlijk. Bezorging precies op de toegezegde tijd.

Salma
25 maart 2021
Parisha
24 maart 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi! Top 😍

Mv
21 maart 2021

Sushi niet slecht, bezorging slaat nergens op. Kan iemand niet 2 uur laten wachten en helemaal niet als je bezorg indicatie 3 kwartier eerder is. Bellen haalt ook weinig uit.

Adelina
19 maart 2021
van Selst
18 maart 2021
Anoniem
17 maart 2021

Netjes op tijd geleverd en de sushi was erg lekker en goed vers dat proefde je. We zullen hier zeker vaker gaan bestellen!

Lincy
14 maart 2021

Eten smaakt prima, maar bezorging duurde 2 uur.. er stond 60 minuten aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

deGouw
14 maart 2021

Weinig smaak aan de sushi en aan de zalm. Afhalen is prima op tijd.

Da
13 maart 2021

Het was net als de andere keren weer super lekker.

Peter
7 maart 2021

Lekker en stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jvd
6 maart 2021
Ellis
6 maart 2021

Heerlijke sushi..nette prijzen..nette bezorging.

Layla
3 maart 2021

Het was weer heerlijk

Tamara
1 maart 2021

Lekkere sushi zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
28 februari 2021

Heerlijke sushi. Vooral het crispy menu!

Astrid
27 februari 2021

1 uur later bezorgd dan gevraagd was maar ook doorgegeven was als bezorgtijd

John
27 februari 2021

Erg tevreden over het eten. Het enige wat voor ons wat onduidelijk was waren de extra’s vanwege het bestel bedrag. Dat kan aan ons gelegen hebben. Maar misschien is het een idee om deze te vermelden op de rekening. Dat had in ons geval een telefoontje gescheeld. Maar voor mensen die overwegen hier te bestellen. Wij waren erg tevreden met de kwaliteit en de kwantiteit. Omdat het zo lekker was hebben we ook stiekem meer gegeten dan we van plan waren...

Nick Ernst
27 februari 2021

Super eten hier!! Alles maar dan ook echt alles is goed. Wij zijn kritische eters maar hier is altijd alles goed! Personeel is ook aardig!!!

L kuijper
23 februari 2021

Altijd super lekker en goed! Snelle levering . Lekker vers !! TOP.

Sophie
23 februari 2021

Heel lekker en vers

Esther
21 februari 2021

Heerlijk gegeten! Ook de kids genieten er zo van!

Cindy
20 februari 2021

Altijd vers gemaakt en goede kwaliteit. Heerlijk!!!

I.
15 februari 2021

Prima prijs/kwaliteit verhouding alleen bezorging was meer dan 1.5 uur later dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrie van den Bogaart
14 februari 2021

Het eten was weer heerlijk, alleen wij hadden voor bijna € 50,- en er zat niets extra’s bij. We hadden 7 gerechten en niets extra’s. Vonden wij jammer

Marcella
14 februari 2021

Top

Marita
13 februari 2021

Redelijk op tijd erg lekker gegeten.

Helene
13 februari 2021

Erg lekker gegeten voor een goede prijs. Top!

Lies
12 februari 2021

Meerdere keren besteld. Kwaliteit is altijd goed.

jan de jong
12 februari 2021

100% voor elkaar, dank u.

Tom
11 februari 2021

Heerlijke sushi en voor een goede prijs. Levering duurde wat lang, maar kwam wellicht door de vele sneeuw.

Anneke
7 februari 2021

de sushi is lekker. maar bezorgen is steeds te laat.

Anna Wydra
6 februari 2021

Altijd het lekkerste sushi!! Vers, delicious, het beste!!!

Bram
6 februari 2021

Heerlijke sushi, bezorging was iets te laat

Familie
3 februari 2021

Zoals altijd weer prima sushi. Rijst was wel wat nat, en sashimi zou beter kunnen, maar we hebben weer lekker gegeten. Bezorging natuurlijk weer op tijd, vriendelijk, en op afstand.

Kurt
3 februari 2021

Erg lekker, mooi gemaakt en heerlijk vers!

Tineke v d hout
24 januari 2021

Het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peggy
24 januari 2021

Het eten was echt fantastisch, onze complimenten. Het eten zou om 18:00 uur bezorgd worden. Om 18:20 uur was het eten er nog niet en toen hebben wij zelf contact gezocht met Sakaru. Om 18:50 uur werd het eten bezorgd. Een bericht van Sakaru dat het 45 minuten later zou worden bezorgd, was fijn geweest.

Willemijn
22 januari 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Patrick van de Wiel
20 januari 2021

Top ga zo door 👍🏻

Anita
17 januari 2021

Uitstekende sushi, maar anderhalf uur te laat bezorgd.

Andre de Visser
16 januari 2021

Bijna een half te laat. En verder zaten er maar 3 bakjes sojasaus, wat voor een grote hoeveelheid niet veel is. Ook weet je niet wat het precies is, zeker als je deels vegetarische gerechten had besteld. Een sticker is dan de oplossing.

Elly
10 januari 2021

Heerlijk gegeten en alles super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuijper
10 januari 2021

100%!!👌🏼

Chris
9 januari 2021

Zoals altijd TOP! Echt lekker gegeten. Ook de extra wasabi was geen probleem. Tot de volgende keer

Jarek
9 januari 2021

Deep fry ... uhhhm lekker

Marion Oerlemans
9 januari 2021

Heerlijk vers en verzorgd en op tijd klaar!

Dobbelsteen
8 januari 2021

Eten is super, al meerdere keren besteld alleen wat me opviel dat de rekening niet klopt. Het bedrag wat ik heb betaald klopte maar op het bonnetje stond de korting vermeld en zou ik minder moeten betalen maar blijkbaar is dat een fout in het systeem. Misschien dat daar opgelet kan worden. Verder alles toppie!!

Jaap de Kort
5 januari 2021

Sushi was top. De gratis sushi bij een bestelling boven de 25€ was vergeten. We hadden genoeg, maar hoort er wel bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 januari 2021

Al meermaals besteld bij Sakura omdat het lekkere sushi is voor goede prijs. Bovendien krijg je boven bepaald bedrag gratis doosje sushi. Bezorging is ook prima, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 januari 2021

Bezorging was een half uur later dan verzocht. Het is zondag, dus ik snap dat wel. Echter; De zalm was volgegooid (letterlijk minimaal twee theelepels) met pittig poeder! Dat hoort helemaal niet. Weg kunnen gooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
2 januari 2020
Truitje
2 januari 2020

Super lekker! Vlotte bezorging! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Neeltje vd Ven
2 januari 2020

Heerlijke verse sushi en mini loempia's. De rijst is perfect, valt niet uit elkaar, de vis is vers, zalm smelt in je mond en de loempia's zijn krokant.

Robin
1 januari 2020

Zoals altijd weer heerlijke sushi en perfect op tijd geleverd!

Audrey
1 januari 2020

Al meerdere keren besteld bij jullie. Vandaag waren jullie ook nog eens super snel. Was weer lekker! Bedankt!

Andre
1 januari 2020

Heerlijke poke bowl en vegetarische sushi

Borah
31 december 2020

We miste een deel van onze bestelling. En het extraatje die we zouden krijgen als je boven de 50 euro zou bestellen. Jammer

Samantha
31 december 2020

Het was erg lekker

Colette
30 december 2020

Omdat ik zwanger ben, maar enorm veel zin had in sushi op zoek naar vegetarische opties of met kip. Het verbaasde me hoeveel opties ze hadden en wat heb ik ervan genoten! Was echt boven verwachting goed. Ook netjes optijd bezorgd en nog een extra makirol erbij gekregen!

Maciek
27 december 2020
Willemijn
27 december 2020
J.janssen
26 december 2020

Super kwaliteit.

Tamara
26 december 2020

Echt een aanrader!!

Gert-Jan
25 december 2020

Het was heerlijk en zag er fantastisch uit!

Ninja
24 december 2020

Beste sushi in de buurt. Altijd netjes en goed

Kim
24 december 2020

Op Kerstavond zowel sushi als warme gerechtjes besteld. (In de ochtend de bestelling geplaatst en tijd aangegeven.) Bestelling was goed op tijd en alles was super lekker! Voor herhaling vatbaar!

Paul
23 december 2020

Het eten was prima. De wachttijd was echter ongehoord lang (1 uur en 20 minuten) en vervolgens bleek een deel niet geleverd te zijn (wat na bellen ook nog eens 20 minuten op zich liet wachten). Onbetrouwbare bezorging is echt niet fijn.

Evers
23 december 2020

Kwartier te laat. Zonder opgave van reden. Terwijl bestelling 4 uur daarvoor was geplaatst. Kwaliteit was super. We zijn vaste klant hier.

Theuns
22 december 2020

Het was heerlijk!

Annemijn
22 december 2020
Kasane
22 december 2020
Helvoirt
20 december 2020

Vreselijk broodje hamburgers speciaal. Alsof hij al heel lang klaar was.. ben er misselijk van. Sushi is ok. Duurt vreselijk lang voor dat ze er zijn. Keer op keer hoop ik dat dit verbeterd. Steeds een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
20 december 2020

Bijna 1.5uur later dan tijdslot. Laat even iets weten of gooi tijdslot dicht als het te druk is.

Monique
19 december 2020

Het was heerlijk! Vers bereid en snel en warm geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Gj
19 december 2020
Marion Oerlemans
18 december 2020

Heerlijk en vers. Ideaal om af te halen en prijs is goed.

Sander
13 december 2020

Super sushi

N vd Ven
12 december 2020

Dit is zoals sushi moet zijn, zacht, plakkerig, smaakvol en valt niet uit elkaar nadat je hem dipt in sojasaus. Ook de mini loempia's zijn super, knapperig en smaakvol.

Lex
8 december 2020

Heerlijk en betaalbare sushi, altijd keurig op tijd bezorgd!

Floor
7 december 2020

Erg lekkere sushi. Zelf afgehaald, stond op tijd klaar.

Harold
6 december 2020

Het was weer erg lekker en goed op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corry Zandwijk
6 december 2020

X

Susanne
6 december 2020
Perry
5 december 2020

Super snel bezorgd en eindelijk weer een keer was mijn bestelling compleet. Fijn!

Anna
5 december 2020
Marijn De Vries
4 december 2020

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Corrie
4 december 2020

2 maal een bestelling gedaan. 2 maal de bestelling kwijt. Dus lang moeten wachten op het eten. De "warme" gerechten waren niet warm.

E.
2 december 2020

Bestelling op tijd en erg lekker! Aanrader

Rachel
30 november 2020
Anna
28 november 2020

Altijd lekker!!!

Brok
22 november 2020

Was erg lekker en precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
21 november 2020

Fantastic sushi!!!

M. Waalwijk
16 november 2020

De sushi smaakte weer heerlijk! Helaas duurde het meer dan een uur voordat het bezorgd werd. Als compensatie kregen we 2 blikjes drinken erbij, dat was wel netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
16 november 2020

Heel erg goed weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Boven
15 november 2020

Voor de tweede keer de bestelling onvolledig bezorgd. Telefonisch contact is lastig met de eigenaresse, slecht te verstaan en gaat in discussie dat de bestelling (van ruime €100.-) wel compleet was. Echter na een discussie heen en weer geloofde ze het toch, en werd het nog na bezorgd. Helaas door deze slechte telefonische ervaringen (al vaker gehad) besloten niet meer te bestellen. Erg jammer want eten is super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Snels
14 november 2020

Het eten was heel lekker en het was nog warm

Tamara
12 november 2020

Lekkere sushi , snel geleverd , vriendelijk personeel

Nadine
11 november 2020

Heerlijke sushi! En precies op afgesproken tijd geleverd!

Stefanie
11 november 2020

Snelle levering, prima sushi!

Koen
10 november 2020

Elke keer weer heerlijke sushi en tot nu toe altijd binnen het uur afgeleverd. Top !

Karin
9 november 2020

Heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
9 november 2020

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
6 november 2020

Heerlijk gegeten! Familie box C was precies genoeg voor 2 volwassenen en 2 kids. Schaal mooi opgemaakt. Snel en netjes bezorgd

San
3 november 2020

Netjes op tijd Vers, smakelijk Houdt rekening met onze wensen Vriendelijke bezorgster

Corrie
1 november 2020

Helaas was de bestelling kwijt geraakt. Eten pas ruim 1 uur na afspraak ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
31 oktober 2020

Eten is prima. Besteld om 17.40, bezorgd om 19.52. Ondanks spits is een bezorgtijd van ruim 2 uur toch wel lang

Suzanne Heijmans-ter Horst
31 oktober 2020

Voor het eerst besteld bij Sakura. Superlekker, heerlijk vers. Een echte aanrader.

Karin
28 oktober 2020

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk sushi en de portie voor 2 personen was precies de goede hoeveelheid.

Demi
26 oktober 2020

Helaas koud en geen stokjes erbij gehad

Marianne Hurkmans
26 oktober 2020

Alles was erg lekker, en mooi op tijd bezorgd, voor herhaling vatbaar!

MB
26 oktober 2020
Cindy
26 oktober 2020

De shushi is lekker en rijkelijk gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
25 oktober 2020

Top sushi...en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
25 oktober 2020
Jacolien Damen
22 oktober 2020

Het eten was overheerlijk. En het was meer dan genoeg. We bevelen jullie aan.

N.
21 oktober 2020
Kim
20 oktober 2020

We hebben weer een top maaltijd gehad! De sushi was heerlijk! Iedere keer op tijd met bezorgen.

Mara
20 oktober 2020

Heerlijk gegeten! Vers en keurig snel geleverd! Top!

Arendse
18 oktober 2020

Was weer lekker. We hebben er van genoten en doorgegeven komkommerallergie we hadden dan ook alles zonder komkommer.

Aniek
18 oktober 2020

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schreuder
17 oktober 2020

Bijna 2 uur wachten op een bestelling is wel erg veel. Eten was prima verder

Kirsten
14 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Maar helaas hebben we te weinig gekregen en ook de op de website beloofde gratis Urumaki roll bij bestelling boven de €50,- zat er niet bij. We kwamen er te laat achter anders zeker eerder gemeld.

Romy
8 oktober 2020
Bianca
4 oktober 2020

Gisteren besteld, erg vriendelijk personeel. En erg verse en lekkere sushi ontvangen! Voor herhaling vatbaar!

Liesz
3 oktober 2020

We hebben heerlijk gegeten

Mariana
27 september 2020

As always really good service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
27 september 2020

Mooi op tijd. En was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
20 september 2020

Eten was heerlijk. Wel jammer voor de 3 de x achter elkaar boven de 50 euro besteld. Maar geen gratis rol erbij 😭

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
13 september 2020

Heel lekker gegeten en goede hoeveelheid eten! Zeer tevreden!

B. O-G
12 september 2020

Het was heerlijk en keurig op tijd geleverd. Dank jullie wel.

Wendy
5 september 2020

Voor 17.00 uur een bestelling geplaatst voor 19.00 uur. Netjes op tijd afgeleverd en de smaak was heerlijk. Volgende keer alleen de gebakken garnalen niet bij de loempiatjes leggen.

MaryN
1 september 2020

Heerlijke Sushi! Goed verzorgd en indien mogelijk snelle bezorging. Stokjes worden regelmatig vergeten mee te geven. En soms geen mail wanneer de bestelling geleverd wordt. Verder dik tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iemand
31 augustus 2020
Jager
30 augustus 2020

Eten stond op de afgesproken tijd klaar en de sushi was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
30 augustus 2020

Prima sushi 👍🏻

Corné
21 augustus 2020
Edith
17 augustus 2020

Lekkere Sushi voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
15 augustus 2020

Het beste sushi in Waalwijk. Ik bestel regelmatig. Super smakelijk !

Roy
2 augustus 2020

Heerlijke sushi en prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jarek
1 augustus 2020

Prima eten

Ploy
31 juli 2020

Altijd perfect! :)

Anne-Mieke Lamers
27 juli 2020

Prima verzorgd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ligtvoet
27 juli 2020

We hebben er van genoten helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korthout
25 juli 2020
Rian Cales
23 juli 2020

Heerlijk verse sushi Snelle service Goed eten

W.
19 juli 2020

Snelle levering. Heerlijke sushi gegeten.

Mandemakers.
18 juli 2020

Porties pokebowl kleiner dan eerst , te klein naar onze zin Waren wel lekker

Yvette
11 juli 2020

De sushi was heerlijk en heel fijn dat ik aanpassingen kan doorgeven ivm dieetwensen. Echt dank jullie wel daarvoor. Op zaterdagavond werd de bestelling een kwartiertje later geleverd dan aangevraagd, maar dat vind ik nog heel netjes!

Roy
11 juli 2020

Na alle lovende recensies (en een paar minder goede) voor de eerste keer hier besteld en dit was zeker voor herhaling vatbaar. Sushi was heerlijk vers en smaakte voortreffelijk. Je hoeft de deur niet meer uit voor lekkere sushi. Bezorging was overigens ook prima en netjes op tijd. Nu maar hopen dat ze dit niveau vast kunnen houden!

Daniels
6 juli 2020

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgt. Zeker voor herhaling vatbaar. Het was ook niet de eerste keer dat we hier besteld hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
6 juli 2020

goede service en lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
28 juni 2020

Op tijd. En zeer lekker.

Corry Zandwijk
23 juni 2020
Brenda
22 juni 2020

Heerlijke sushi, goed gevuld, goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar

San
21 juni 2020

Lekkere sushi Bezorging op juiste tijd. Hebben rekening gehouden met onze wensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pelders
20 juni 2020

Bestellen regelmatig eten altijd goed alleen de bestelling wederom niet compleet geleverd gebeurd de laatste tijd wel erg vaak.

Lotte
19 juni 2020

Super lekkere sushi! Bestellen altijd hier omdat het altijd super lekker is en bij ons nooit verkeerd gaat!

Brigith
15 juni 2020

Lekkere verse sushi en goed optijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N van de Ven
12 juni 2020

Heerlijke verse sushi! Haal nu elke maand hier sushi. Zalm is mals, rijst is perfect en loempia's mooi krokant!

Ikke
6 juni 2020

Altijd heerlijke sushi. 18.15u besteld en om 18.45u stond het al voor de deur. Lekker snel.

Agnes Musters
6 juni 2020

Alles was weer heerlijk en lekker vers .. Toppie !!

Hetty
6 juni 2020

Voor ons de eerste keer sushi laten bezorgen door jullie, mooi op tijd. We vonden alles heerlijk klaar gemaakt en vers. Voor herhaling vatbaar!

Danielle
2 juni 2020
VK
28 mei 2020

In tegenstelling tot eerdere bestellingen (bezorgen, lang wachten) hebben we dit keer afgehaald. Dit stond vrijwel direct klaar en we hebben heerlijk gegeten!

Inge
28 mei 2020

Lekker en betaalbaar ^^

Vos
25 mei 2020

Lekker verse sushi

T.W.M. de Man
24 mei 2020

Was super lekker!

J .de Nijs
21 mei 2020

Weer heerlijk zitten smullen!

Gineke
21 mei 2020

Weer heerlijk! We bestellen hier vaker sushi, nog nooit klachten gehad, altijd lekker en vers. En komt ook altijd snel. Zeer tevreden!

Daniëlle
17 mei 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Thomas
17 mei 2020

Prijs kwaliteit is goed! Soms vielen de sushirollen uit elkaar maar verder was het erg lekker!

Kim
15 mei 2020

Voor de 2e keer besteld. Bestelling was zelfs iets eerder dan de afgesproken tijd. Lekkere sushi en warme gerechtjes! Zeker voor herhaling vatbaar.

ine
11 mei 2020

het was heerlijk evenals vorige keer.

Erwin
11 mei 2020
Van der Linden
11 mei 2020

Heerlijke sushi, alleen voor de 2de keer aangegeven geen pittige tonijn erbij a.u.b, maar er zat toch pittige tonijn bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariana
10 mei 2020

Thanks. I used your services before and always giving an excellent service and food. Great staff.

Lian
9 mei 2020

Super lekkere sushi, pas laat besteld maar werd een half uur later al geleverd!

Hannielle vd Broek
8 mei 2020

Super lekker zoals altijd. Snel gebracht en zoals altijd zag t er super netjes uit. Je proeft dat t vers gemaakt is. Tot snel weer

Kim van Oversteeg
7 mei 2020

Heerlijke sushi die mooi op tijd werd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Brigitte
7 mei 2020

Weer heerlijk gegeten! Topservice bij de bezorging, sommige dingen waren nog heerlijk warm.

Stefanie van lieshout
6 mei 2020

Eten smaakt heerlijk. Was het 2 uur wachten waard maar dat duurde wel erg lang

Patricia
6 mei 2020

Het eten was heerlijk Jammer dat het bijna een half uur te laat was....

Xxxxxxxx
5 mei 2020

Heerlijke sushi. Keurig op tijd geleverd met gratis extra rol jummie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dep
5 mei 2020

Heerlijke sushi, was zelfs nog wat warm. Uur langer op sushi moeten wachten, was fijn geweest als we hiervan op de hoogte werden gehouden (hadden in de middag al bestelling geplaatst. Vriendelijke bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
4 mei 2020

Altijd super lekker! Bij verschillende andere geweest, maar doe ik niet meer.. geef mij maar van Sakura!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
4 mei 2020

Netjes en op de beloofde tijd bezorgd. En het eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willemijn
4 mei 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk. De kwaliteit is erg stabiel, we hebben weer genoten

Harold de Nijs
3 mei 2020

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en niet lang gewacht. Ga zo door team Sakura! Dit was zeker niet onze eerste bestelling maar zeker ook niet de laatste 🍣

Brigitte
2 mei 2020

Lekkerste Sushi sake uit de regio.

Anita
28 april 2020

Lekkere sushi, goede website en service.

Karin
27 april 2020
Rianne
26 april 2020

Heerlijke sushi! Door de drukte wat later bezorgd, maar goedgemaakt met 2 gratis blikjes fris. Service!

Truitje6
26 april 2020

Prima!,,

ad van den broek
26 april 2020

het was weer eens geweldig lekker de crispy rollen waren nog lekker warm en de bestelling was ook precies op tijd . thanks Sakura geweldig

Familie Willemsz
25 april 2020

Heerlijk gegeten!

Roy
24 april 2020

Heerlijk!! Netje verpakt, goeie porties 👍

Moos
24 april 2020

Geweldig we vroegen de suprise box en alles was perfect!

Daniël
20 april 2020

Lekker gegeten, en was zeker genoeg. Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gilbert
20 april 2020

Vlot bezorgd, makkelijk en snel besteld en erg lekkere sushi! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truitje6
19 april 2020

Lekker en keurig op tijd

Corry Zandwijk
19 april 2020

Het was weer heerlijk en keurig op tijd.

L kuijper
18 april 2020

Beste afhaal sushi in Waalwijk en omstreken! 100% tevreden , super service altijd , snel , vers en heel erg lekker! #Aanrader

Jackie Prins
12 april 2020

Er zat helaas een haar tussen de sushi.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
12 april 2020

Wederom een fijne service en goede kwaliteit van eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wortelboer
12 april 2020

Alles was super, eten was heerlijk. Enige minpuntje, daarom bezorging 1 ster minder, was dat we 1,5u hebben moeten wachten op het eten.

Janssen
11 april 2020
Peter
11 april 2020

Verrassend goed en bezorging ook vriendelijk en stipt op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dion
16 maart 2020

Keurig op tijd en goefe kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie
15 maart 2020

Top sushi, uurtje levertijd en smullen maar!

Maaike
15 maart 2020

Snel bezorgd en netjes verzorgd, ik kreeg zelfs extra! We bestellen hier zeker nog een keer. Zowel sushi als de frietjes en snacks.

Bert
14 maart 2020
Jacqueline
6 maart 2020
Bart
2 maart 2020

Hele lekkere sushi! De bezorging duurde wel langer dan aangegeven, 1,5 uur terwijl 55 min was aangegeven, hiervoor gebeld en toen wat extra sushi en een drankje gekregen. Dus ik ben een tevreden klant!

MB
1 maart 2020

Altijd goed, ook deze keer weer!

Tomas
25 februari 2020
Nicolet
25 februari 2020

Super lekker weer !! Wel jammer dat jullie de bami niet meer hebben was zo lekker

Kessel
24 februari 2020

In korte tijd meerdere keren sushi besteld bij Sakura, HEERLIJK! Altijd super vers en de rijst perfect. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen Verwiel
18 februari 2020

Weer heerlijk

Lukas
15 februari 2020

Deze keer was het minder goed dan normaal en langer wachten ruim 50 min